Departamente - Turism

21 Mar 2013

Complexul turistic VALEA DE PEŞTI
  • Localizare: Munţii RETEZAT;
  • 52 camere cu grup sanitar;
  • 2 şi 3 paturi;
  • Parcare;
  • Restaurant;
  • Teren Sport.

TURISM

Complexul turistic VALEA DE PEŞTI este situat în judeţul Hunedoara la aproximativ 800 m altitudine în Munţii Retezat. Dotarea complexului permite susţinerea de cursuri de specialitate atât pentru personalul companiei cât şi pentru clienţii acesteia.

 

Prezentare:

Situată la 920 metri altitudine, într-un decor natural realmente superb (pe Valea Jiului de vest, la 40 km de Petroşani), Valea de Peşti oferă cadrul şi refugiul ideal pentru odihnă şi recreere, pentru refacere şi tonificare.
Zona aceasta, cuprinsă între masivele Retezat şi Vâlcan, este beneficiara unui climat plăcut, cu ierni general blânde şi veri răcoroase, cu temperatura medie de +9 grade Celsius, precipitaţii moderate şi nebulozitate scăzută, ceea ce o face accesibilă oricărei vârste.

 

Motelul cu acelaşi nume - proprietatea SC MICROCOMPUTER SERVICE SA CRAIOVA, dispune de 110 locuri în camere cu 2 paturi, de restaurant şi bar de zi, de teren de sport şi sală de discotecă, cu alte dotări utile turiştilor.

Turistii pot rezerva zboruri catre aeroportul Deva si pot sosi aici cu suficient timp inainte pentru a se instala si a se bucura de facilitatile locale si de natura inconjuratoare din zona.

Toate acestea - creaţie a naturii şi a omului - atrag de fiecare dată la Valea de Peşti un mare număr de turişti.

 

VĂ RECOMANDĂM:


VALEA DE PEŞTI OFERĂ:

 

Investiţii

Această achiziţie a fost făcută în perspectiva viitoare a turismului românesc, implicit cel zonal, făcându-se mari cheltuieli de investiţii:

Localizare

Cu mijloace de transport auto:

Cu trenul: până în Petroşani + autobuz până în staţiune.


Curse zilnice cu autobuzul sunt asigurate între Craiova (Autogară Nord - Tel: 411.187) şi Lupeni (localitatea din apropierea staţiunii).

 

 

Galerie imagini Valea de Peşti